Varză uscată chineză - HoReCa
Varza Peking a fost populară în Europa doar în cartierele asiatice până la mijlocul secolului XX. Dar în ultimele câteva decenii, aceasta a ajuns la apogeul popularității culinare, inclusiv în Rusia. Valoarea sa nutrițională și gustul excelent sunt păstrate în produsul uscat. Din varza Beijing uscată se prepară o delicioasă supă coreeană de siriag-cook, precum și preparate naționale Namul, Ttige și Bale. Însoțitorii verzei chinezești uscate, care o ajută să își atingă potențialul maxim de gust, sunt usturoiul și ceapa.
Utilizare pentru
Supe, sosuri, marinade, preparate din carne, păsări de curte și vânat.
Gust
Piquant, ușor dulceag
Valoare nutrițională la 100 g.
Proteine (g / 100g)… 26
Grăsimi (g / 100g)… 3,5
Carbohidrați (g / 100g)… 34
Valoare energetică (kcal / 100g)… 270